Wat is de Kidsclub?

De Kidsclub is een club voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar. Niet alle leden van de Kidsclub zijn ook lid van BZSV. Dat hoeft ook niet. Want ook jouw vriendje, vriendinnetje, broertje, zusje, klasgenootje of buurtje mag lid zijn / worden van de BZSV Kidsclub. De BZSV Kidsclub organiseert regelmatig een leuke activiteit waar iedereen die lid is van de BZSV Kidsclub aan deel mag nemen. Iedereen mag ook een vriendje of vriendinnetje, broertje of zusje mee nemen. Zolang je nog in de E-groep voetbalt (of dezelfde leeftijd hebt) mag je mee blijven doen met de Kidsclub. Daarna houdt het op.

Wat doet de BZSV Kidsclub?

De BZSV Kidsclub organiseert regelmatig een leuke activiteit. Het aanbod is zeer gevarieerd. Dat kan omdat onze clubaccommodatie oneindig veel mogelijkheden biedt, waarbij we zowel binnen als buiten voldoende ruimte hebben om tal van activiteiten te kunnen organiseren. We stemmen onze activiteiten af op de actualiteit, zoals het thema dat speelt en de weersverwachting. Daarbij is er altijd begeleiding aanwezig. Ook wordt er altijd voor iets lekkers gezorgd. We maken er voor ieder kind een waar feestje van. Hierbij kun je aan de volgende activiteiten denken;

  • Spellencircuit
  • Bingo
  • Sinterklaas
  • Carnaval
  • Knutselen
  • Tal van andere activiteiten

De meeste activiteiten worden gekoppeld aan een voetbaltraining. Bij de training wordt een verdeling gemaakt op leeftijd; Welpen, F- en E-pupillen. (over welpenvoetbal is meer te lezen onder de link “welpenvoetbal“)

Waarom heeft BZSV een Kidsclub?

Het motto van BZSV de Blauwwitters is “meer dan voetbal alleen”. Hierin onderscheidt onze vereniging zich ten opzichte van andere verenigingen. Vooral voor de jongste jeugd is het belangrijk dat er naast het voetbal meer vertier wordt geboden. Daarom organiseert de jeugdcommissie activiteiten voor kinderen van 4 – 10 jaar.
Na de eerste activiteiten bleek dat veel kinderen het ontzettend gezellig hebben gehad. Niet alleen de kinderen die bij BZSV voetballen, maar ook de vriendjes, vriendinnetjes en klasgenootjes. Kinderen die lid zijn van BZSV zijn altijd op de hoogte van de volgende activiteiten. Vriendjes konden we vaak tot teleurstelling van de vriendjes zelf niet meer bereiken. We zouden het erg jammer vinden als de vriendjes, vriendinnetjes en klasgenootjes niet meer op de hoogte zijn wanneer wij ook voor hen een volgende activiteit organiseren. Bovendien willen we als vereniging graag weten welke kinderen onze activiteiten bezoeken. Daarom vragen we voor aanmelding ook alleen naam, geboortedatum en emailadres. Nogmaals, zonder verdere verplichting.