Header hero image

Organisatie

Bestuur

  • Annemarie Kreuwel – voorzitter
  • Jacco Kwast – voorzitter
  • Robert Boxem – penningmeester
  • Arjen van der Kamp – secretaris

Vertrouwenspersoon

De vereniging heeft sinds seizoen 2016/2017 een vertrouwenspersoon die bij ongewenst gedrag dat plaatsvindt binnen de vereniging ondersteuning biedt aan degene die daar last van heeft.

Ongewenst gedrag wil zeggen: Alle gedrag wat jij niet wenst dat een ander jou aandoet. Zoals pesten, discrimineren, agressief en gewelddadig gedrag en ( seksuele) intimidatie.

Als je hier last van hebt binnen de vereniging dan kun je een beroep doen op de vertrouwenspersoon voor advies of ondersteuning in de vorm van een gesprek. Dit kan telefonisch maar ook persoonlijk. De vertrouwenspersoon zal luisteren en samen met jou bepalen of en welke stappen je wilt ondernemen. Zij gaat vertrouwelijk om met de informatie en komt alleen in actie wanneer jij dat wilt. De actie kan zijn een bemiddelingsgesprek, een melding bij het bestuur of een advies over passende hulpverlening.

De vertrouwenspersoon staat helemaal los van de vereniging. Zij is in het dagelijks leven werkzaam als professioneel vertrouwenspersoon binnen Jeugdzorg.

Naam en bereikbaarheid van de vertrouwenspersoon:
Mevr. Mona Stuivenberg
email adres: vertrouwenspersoon@bzsv.eu

Graag een mail sturen naar dit adres dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Aanmelden bij onze vereniging?

Pijltje Download het aanmeldformulier!