Header hero image

Ons nieuwe hoofdveld is een feit!

Vanwege de strakke planning is er afgelopen weken, in allerlei weersomstandigheden, zo veel mogelijk doorgewerkt. Van lentekriebels tot elfstedenkoorts. De werklieden hebben het allemaal moeten ondergaan. Daarvoor onze waardering.Afgelopen woensdag vond de eindkeuring plaats van ons nieuwe hoofdveld. Er is uitvoerig gemeten en getest, alvorens het verlossende woord kwam, maar dat kwam er. Er mag weer gevoetbald worden!
Middenin het voetbalseizoen een aantal weken zonder eigen veld (op veld 2 staat immers de blaashal, vanwege de verbouwing van Sporthal ’t Wooldrik), maakte het voor ons een spannend project. Het eindresultaat kent echter alleen maar winnaars. Door het project een half jaar te laten vervroegen hebben wij de gemeente Borne namelijk kunnen helpen fors te besparen op de bouwkosten en zelf mogen wij nu al gaan spelen op een prachtig nieuw hoofdveld.
Alle werklieden die keihard hebben gewerkt. Bé en Willy die als uitstekende gastheren onze club hebben vertegenwoordigd en ervoor zorgden dat de werklieden niet ondervoed raakten of uitdroogden. Gemeente Borne en RKSV NEO met de strakke planning, de fijne samenwerking en de gastvrijheid. Namens alle Blauwwitters ontzettend bedankt! Zonder jullie was dit niet gelukt.

Aanmelden bij onze vereniging?

Pijltje Download het aanmeldformulier!